Sedye Asansörü

Sedye Asansörü

Sedye asansörü , hasta taşımak için özel olarak yapılmış olan geniş kabinli asansörlerdir. Tasarım ve işlevsel olarak  diğer asansörlerden farklıdır. Allah varlıklarını yok etmesin, şifa bekleyenlere şifa versin hastaneler hayatımız açısından son derece gerekli. Dileğimiz elbette kimseler hasta olmasın acı çekmesin. Hastanelerde doktorlar, hemşireler, sağlık ekibinin katlar arasında güvenli olarak inip çıkmaları son derece önemli.

Sedye Asansörü Ankara

Bir önemli durumda olan ise hastaları taşıyan sedye asansörleri. Allah muhafaza olmadığını düşünsenize, nasıl çıkacaktı hastalar onca kata, nasıl yetiştirilecekti ameliyathaneye…
Öyleyse bir sedye asansörü , hastanelere, sağlık merkezlerine ve kliniklere kurulmuş olması gerekir.

Sedye Asansörü Neden Diğer Asansörlerden Farklı Olmalı?

Sedye asansörlerinin tabi ki diğer asansörlerden farkı olmalıdır. Sedye asansörü bir kere güvenilirlik şartnamelerine uyacak şekilde özelleştirilmiş yükü taşımak için kullanılan hidrolik veya mekanik) asansördür.
Üst seviye park doğruluğu ve hareket kalitesi ile işaretlenmiştir ve elektronik valflerin kullanılması mümkündür. Asansör çok dayanıklı malzemelerden üretilmiştir. Kurtarma hizmetleri ile iletişim için harici bir çağrı engelleme sistemi ve iki yönlü bir çağrı sistemi ile donatılmıştır.

Sedye Asansörü Fiyatları

Sedye Asansörleri fiyatları, bina özelliklerine göre ankara asansör bakımı değişiklik göstermektedir. Daha fazla bilgi için lütfen bizimle irtibata geçiniz.
Asansör, daha yumuşak bir fonksiyon sağlamak için motoru bir VVVF sistemi ile çalışan otomatik şaft ve otomatik ya da manuel kapıları ile donatılmıştır. Çünkü sedye asansörü pat diye duramaz, yumuşak bir duruş sergilemeli onu da motorunun farkıyla ortaya koymaktadır.
Sedye Asansörü, hastanelerde sedye üzerinde yatan hastaların taşınması için tasarlanmıştır.

Sedye Asansörü Amacı ve Görevi

Sedye asansörünün temel amacı rahatlıktır.
Sedye asansörleri, diğer asansörler kadar sarsılmamalıdır. En ufak bir sarsıntı bile sedyede yatan hasta için bir tehdit olacaktır.
Ek olarak, antibakteriyel bir platforma ihtiyaç vardır. Çünkü acı çeken hastaya bir de asansörde zulmedilmemelidir.
Sedye asansörleri paslanmaz çelik kaplamalara sahiptir. Bu da hijyen açısından önemlidir, açık yaralı bir hastayı taşıdığınızda da normal hastayı taşıdığınızda da hijyeni düşünmelisiniz.
Hastaları rahat ettirecek şekilde tasarlanmıştır. Asansör kabinindeki her detay çok önemlidir.

Sedye Asansörü Özellikleri

Ekranda yatan herhangi bir hastanın taşıma sapı, aydınlatma sistemleri ve diğer otomatik sistemler ile estetik bir yapıda rahat olması gerekir.
Kabin ölçüleri isteğe bağlı olarak belirlenmiştir. Ayrıca, taşıma kapasitesi olarak 1600, 2000 ve 2500 kilogram taşıma kapasitesine sahip olabilir.
Sedye asansörlerinin bakım ve onarım işlemleri özenli ve özenli bir şekilde yapılmalıdır. Küçük bir detayı bile görmezden gelmek bile büyük olumsuz sonuçlara yol açabilir. Bunun için asansör ekipmanlı her ürün uygun şekilde kullanılmalıdır. Hiçbir olumsuzluk hastaya zarar vermemelidir. Bunun için asansör üzerine kurulu sistem iyi kontrol edilmelidir.
Asansör kabini sedye üzerinde rahat bir uyum sağlar. Hastanın arkadaşı ve yanındaki bir veya iki kişi asansör kabinine kolayca girmeli ve asansörde rahatça hareket etmelidir.
Örneğin; Sedye bile kabin asansörüne zor girebilir, estetik bir yapıya sahip olsa bile, en önemli detaylar göz ardı edilir çünkü göz ardı edilir.
Asansör deyince her sekmeninde biz varız. Sedye asansörlerinde de en iyisi biziz. Kentte ve dahi yurdun pek çok yerinde hastanelere kurduğumuz sedye asansörleri yıllık, 6 aylık ve belli periyodlardaki bakımlarının yapılması kaydı şartı ile arızasız hastaların şifa yolculuğuna eşlik ediyor.

Yorumlar